FREDDY'S RIBS & STREETFOOD

FREDDY'S RIBS & STREETFOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 188 beoordelingen
24 jan 2022 om 10:14 Beetje geblakerde ribs
18 jan 2022 om 22:31 It took a while to receive the food. Compliment to the contact person (Ms)! Due to system error my order was made twice, she called and double checked with me, and canceled one of them. Top!
8 jan 2022 om 9:35 Voorheen bestelde ik vaak, maar omdat het altijd lang duurde en koelkastkoud werd afgeleverd een tijd niet besteld. Toch weer een kans gegeven omdat ze de aller lekkerste spareribs hadden, met de nadruk op HADDEN. Hele andere smaak, en maagklachten.
26 dec 2021 om 18:41 Prima bezorgtijd en dat op tweede kerstdag. Verder goede spareribs gegeten. Ga vooral zo door
23 dec 2021 om 8:10 Wrap was lekker, snel geleverd ook klasse
17 dec 2021 om 23:06 Took them 2 hours to deliver our food
16 dec 2021 om 22:00 2e keer dat ik bij jullie bestel, ga zo door!. Eten is ook heerlijk
14 dec 2021 om 13:17 Om 17:00 besteld, gevraagd of het om 19:45 bezorgd kon worden. Bezorger kwam om 21:10 aankakken, met lauwe (doch nog steeds redelijk eetbare) ribs maar zonder de patat waar je voor moet bijbetalen. Dit op een rustige donderdag. Laatste keer geweest.
10 dec 2021 om 20:20 Snel bezorgd en was heerlijk. Saldade was een beetje minder.
9 dec 2021 om 15:17 Bijna 2 uur later pas de levering. Geen excuses aan de telefoon of aan de deur. Patat was klef en koud. Burger smaak was oke maar ook koud. Churros waren een erg kleine portie voor de prijs en je kreeg de hotel pakjes nutella erbij. Laatste keer.
27 nov 2021 om 16:05 Paid a lot of money for a ridiculously late delivery (3 hours). Unreachable restaurant. No excuses.
7 nov 2021 om 20:17 De kip was heel slijmerig en de smaak was niet zo lekker